top of page

Ομιλία του κυρίου Λάζαρου Φιλίππου, Επιστάτη Του Ναού Του Αγίου Λαζάρου

Ευχαριστίες στον Επιστάτη Του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κ. Λάζαρο Φιλίππου ο οποίος με θερμή πίστη και αγάπη στον Θεό και τον συνάνθρωπό επιδεικνύει μεγάλη αγάπη και ζήλο στη διοργάνωση αυτής της φιλανθρωπικής εκδήλωσης. Ο κύριος Λάζαρο Φιλίππου, είναι ο εμπνευστής και ευεργέτης αυτού του πολύμορφου φεστιβάλ αγάπης και φιλανθρωπίας ΤΟΥ ΠΕΡΙΒΟΛΙΟΥ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ: «Ο ΑΓΙΟΣ ΛΑΖΑΡΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΙΚΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΟΣ ΣΑΒΒΑΣ».


Σας ευχαριστούμε για την ευγενική και συγκινητική σας προσπάθεια για να πραγματοποιηθεί με μεγάλη επιτυχία αυτό το πολύμορφο φεστιβάλ αγάπης και φιλανθρωπίας . Δεν αποτελείτε μόνο έναν ευεργέτη της κοινότητας του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου, αλλά ευεργέτη της καρδιάς όλων όσων το έχουν πραγματικά ανάγκη, φωτεινό παράδειγμα ανιδιοτελούς και αστείρευτης κοινωνικής προσφοράς.


Η εκδήλωση διεξάγεται κάθε χρόνο με αφορμή την εορτή διά την ανακομιδή των ιερών λειψάνων του Αγίου και Δικαίου Φίλου του Χριστού Λαζάρου του τετραημέρου. Ο σκοπός της πολύμορφης φιλανθρωπικής εκδήλωσης «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας» η οποία διοργανώθηκε την Κυριακή 17 Οκτωβρίου 2021, στο Περιβόλι Του Αγίου Λαζάρου ήταν η οικονομική ενίσχυση του Σχολείου ΑμΕΑ Άγιου Λαζάρου, του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Μακάρειου Νοσοκομείου, καθώς και της Παιδιατρικής Πτέρυγας του Νέου Νοσοκομείου Λάρνακας.


4 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page