top of page

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑμΕΑ ΆΓΙΟΥ ΛΑΖΑΡΟΥ, κ. ΛΑΖΑΡΟΥ ΦΙΛΙΠΠΟΥ

Μέσα σε κλίμα χαράς και συγκίνησης πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος μια λιτή εκδήλωση προς τιμήν του Επιστάτη Του Ναού Του Αγίου Λαζάρου και Μέγα Ευεργέτη του Κέντρου ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος, κ. Λάζαρου Φιλίππου.


Την εκδήλωση οργάνωσαν εκπρόσωποι του Κέντρου ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος και η πρέσβειρα του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κα Χριστίνα Δημητρίου, την Πέμπτη 16.12.2021, στο Κέντρο ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος.


Στον χαιρετισμό του ο κ. Λάζαρος Φιλίππου ήταν φανερά χαρούμενος και βαθιά συγκινημένος για αυτή τη συμβολική εκδήλωση ως ένδειξη ευγνωμοσύνης και εκτίμησης προς το άτομό του. Είναι αναμφισβήτητο γεγονός ότι διαχρονικά εργάζεται με αγάπη και ζήλο, βαδίζοντας πάνω στις αναλλοίωτες χριστιανικές αρχές Πίστης, Ελπίδας και Αγάπης προς τον συνάνθρωπο.


Με τις προσπάθειες του ιδίου αλλά και των συνεργατών του, βοηθάει αθόρυβα και με ανιδιοτέλεια πολλά άτομα που το έχουν ανάγκη. Οι εκπρόσωποι του Κέντρου ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος τον ευχαρίστησαν για την αγάπη και τη στήριξη που επιδεικνύει βοηθώντας οικονομικά το Κέντρο ΑμΕΑ στο έργο του. Ένα έργο που δεν είναι άλλο από τη συνεχή βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει σε ενήλικα άτομα με αναπηρία και ειδικότερα σε άτομα με νοητική υστέρηση από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας.


Έκπληξη προκάλεσε σε όλους η επικοινωνιακή απλότητα, η εκφραστικότητα, η άνεση και ο αυθορμητισμός του κ. Λάζαρου Φιλίππου, ειδικότερα όταν ευχαρίστησε όλους τους εκπροσώπους του Κέντρου και δέχτηκε ταπεινά τις ευχαριστίες και τα καλά τους λόγια. Το μεγάλο ενδιαφέρον αλλά και ο ζήλος που έδειξε για τη συνέχιση της στήριξης και ενίσχυσης των προσπαθειών που καταβάλλονται από το Κέντρο ΑμΕΑ συγκίνησε και προκάλεσε συναισθήματα χαράς και ελπίδας σε όλους τους παρευρισκόμενους . Σύμφωνα με τη κα. Γιολάντα Ζαχαρίου, πρόεδρο του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου ΑμΕΑ του Αγίου Λαζάρου, αυτές οι προσπάθειες μπορούν πιο εύκολα να επιτευχθούν όταν δίπλα στο κέντρο υπάρχουν άνθρωποι συνοδοιπόροι όπως τον Μέγα Ευεργέτη του Κέντρου ΑμΕΑ του Αγίου Λαζάρου κ. Λάζαρο Φιλίππου.


Ο κ. Λάζαρος Φιλίππου δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στα επίσημα εγκαίνια της εκκλησίας Του Αγίου Λαζάρου στη Δρομολαξιά τα οποία έγιναν στις 16.12.2018. Η συγκεκριμένη ημερομηνία συνέπεσε με την κινούμενη εορτή των Αγίων προπατόρων της εκκλησίας αλλά και με την κοίμηση της Αγίας Θεοφανώς της Θαυματουργής συζύγου του βασιλιά Λέοντα του σοφού. Ο βασιλιάς Λέοντας ο σοφός ήταν ο κτήτορας του Ναού Του Αγίου Λαζάρου της πόλης της Λάρνακας.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Λάζαρος Φιλίππου συνομίλησε με όλους, φωτογραφήθηκε και αντάλλαξε χριστουγεννιάτικες ευχές με τους παρευρισκόμενους συμπεριλαμβανομένων και των φιλοξενούμενων του Κέντρου ΑμΕΑ οι οποίοι τόσο πολύ τον αγαπούν.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο στενό περιβάλλον του κέντρου και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από το Υπουργείο Υγείας.




12 Προβολές0 Σχόλια
bottom of page