top of page

Εκδήλωση προς τιμήν του Επιστάτη Του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κ. Λάζαρου Φιλίππου

Την Πέμπτη 16.12.2021 στο Κέντρο ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος οργανώθηκε μια λιτή και συγκινητική εκδήλωση προς τιμήν του Επιστάτη Του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κ. Λάζαρου Φιλίππου. Την εκδήλωση οργάνωσαν εκπρόσωποι του Κέντρου ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος μαζί με την πρέσβειρα του Ναού Του Αγίου Λαζάρου κα Χριστίνα Δημητρίου.


Στην ομιλία της η κα Χριστίνα Δημητρίου αναφέρθηκε για τη σημαντική προσφορά του κ. Λάζαρου Φιλίππου, τονίζοντάς πως ο ίδιος στέκεται αρωγός στις προσπάθειες που καταβάλλει το κέντρο ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος, για τη βελτίωση της ποιότητας των υπηρεσιών που παρέχει σε ενήλικα άτομα με αναπηρία και ειδικότερα σε άτομα με νοητική υστέρηση από την πόλη και επαρχία της Λάρνακας. Τόνισε επίσης ότι στους δύσκολους καιρούς που περνάμε με την πανδημία, η συμβολή και η στήριξη του κ. Λάζαρου Φίλιππου είναι ιδιαίτερα σημαντική. Αναφέρθηκε στη διαχρονική προσφορά και στήριξή του προς το κέντρο ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος. Έκανε επίσης ειδική αναφορά για την εκδήλωση «Ο Άγιος Λάζαρος και ο μικρός του φίλος Σάββας» η οποία οργανώθηκε με μεγάλη επιτυχία στις 17.10.2021. Μια εκδήλωση που ο ίδιος ο κ. Λάζαρος Φιλίππου έχει οραματιστεί και έχει ο ίδιος υλοποιήσει με τις ευλογίες του Αγίου Λαζάρου και του Μητροπολίτη Κιτίου κ. Νεκτάριου.


Στο έργο του ο κ. Λάζαρος Φιλίππου έχει πάντα δίπλα του τους φίλους, συνεργάτες και τους εθελοντές Του Περιβολιού Του Αγίου Λαζάρου τους οποίους εμπνέει, καθοδηγεί και στηρίζει σε αυτό το έργο προσφοράς και αγάπης προς τον συνάνθρωπο και την κοινωνία.


Την εκδήλωση χαιρέτισε η Πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου του κέντρου ΑμΕΑ κα. Γιολάντα Ζαχαρίου τονίζοντας το πόσο σημαντική είναι η ιδιωτική προσφορά και στήριξη για την επιβίωση του κέντρου ΑμΕΑ. Η κα Γιολάντα Ζαχαρίου ευχαρίστησε τον κ. Λάζαρο Φιλίππου για το φιλανθρωπικό του έργο και τον ανακήρυξε Μέγα ευεργέτη του Κέντρου ΑμΕΑ Άγιος Λάζαρος.


Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο στενό περιβάλλον του κέντρου και τηρήθηκαν όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και οι κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από το Υπουργείο Υγείας.




5 Προβολές0 Σχόλια

Πρόσφατες αναρτήσεις

Εμφάνιση όλων
bottom of page